آموزشی, زیبایی پوست, سایر نوشته ها

پروتز سینه

پروتز سینه

پروتز سینه، بازسازی سینه از طریق افزایش حجم آن است که از پرطرفدارترین عمل‌های جراحی زیبایی است.

عمل زیبایی سینه

از پروتز سینه جهت ایجاد سینه‌های بزرگ‌تر و حجیم‌تر یا جایگزینیِ حجمی از سینه که در حین شیردهی، حاملگی، کاهش وزن و سوتغذیه یا عواملی مثل سرطان یا ضربه از بین رفته، استفاده می‌کنند. خانم‌ها می‌توانند با پروتز سینه یا ایمپلنت سینه؛ سینه‌های خود را بزرگتر و برجسته‌تر کنند. می‌توان عمل پروتز سینه را برای بازسازی سینه پس از جراحی‌هایی نظیر ماستکتومی (که برای سرطان سینه انجام می‌شود) و یا برای اهداف زیبایی انجام داد.

برای خرید انواع ژل و بوتاکس و دستگاه های زیبایی می توانید بر روی این لینک کلیک نمائید .

کاندیدای عمل

نیمی از افراد داوطلب انجام پروتز سینه خانم‌هایی هستند که سینه‌هایشان هیچ‌گاه رشد کافی را نداشته است، به این عارضه میکروماستیا یا عدم رشد کافی سینه می‌گویند. در این حالت شکل سینه‌ها شبیه به سینه‌های پسران نابالغ می‌باشد. برخی خانم‌ها نیز دارای سینه‌های نامتقارن می‌باشند، یعنی سینه‌ها چه از لحاظ سایز و چه از لحاظ شکل با یکدیگر تفاوت دارند. این مشکلی متداول در بین خانم‌هاست که باعث خجالت‌زدگی آن‌ها نیز می‌شود.

آن‌ها احساس می‌کنند که سینه‌هایی بدشکل دارند و فرم بدنشان طبیعی نیست. در واقع تصوری ناخوشایند که از بدن خود دارند که البته این موضوع ربطی به مشکل اعتماد به نفس ندارد. این خانم‌ها می‌خواهند که این قسمت از بدنشان طبیعی‌تر به نظر برسد و لباس بهتر بر تن‌شان بنشیند. خانم‌هایی که عمل پروتز سینه را انجام داده‌اند اذعان دارند که پس از آن از بدن و اندام خود رضایت بیشتری داشته و اعتماد به نفس بالاتری پیدا کرده‌اند.

 

 

breast implant

breast implant

 

انعطاف و کشش پوست

افرادی که دارای پوستی منعطف و با قابلیت ارتجاعی بالا هستند کاندیداهای خوبی برای عمل پروتز سینه می‌باشند. بهبود پوست پس از عمل و دستیابی به نتایج بهینه به قابلیت تطبیق پوست با موقعیت جدید بستگی دارد.

انتظارات واقع‌بینانه

کاندیدای پروتز سینه باید از میزان تاثیر این عمل کاملاً آگاه بوده و محدودیت‌های آن را نیز بشناسد. مشاوره با یک دکتر مجرب به داوطلب کمک می‌کند تا اطلاعات لازم را برای تصمیم‌گیری درست کسب کند.

سلامت عمومی خوب

یک کاندیدای خوب پروتز سینه فردی است که از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد. داوطلب باید درصورت وجود هرگونه مشکل پزشکی قبلی، موضوع را با دکتر در میان بگذارد. عمل پروتز سینه یک عمل تهاجمی است که بهبودی و دوره نقاهت آن بسیار قابل توجه است، بنابراین داوطلب باید از لحاظ فیزیکی کاملاً برای عمل آماده باشد.

تصمیم به انجام پروتز

اکثر خانم‌هایی که پروتز سینه انجام می‌دهند انتظاراتی واقع‌بینانه نسبت به آن دارند. مهمترین مسئله برای خانم‌هایی که تصمیم به انجام این عمل می‌گیرند مسئله تصور ذهنی از بدنشان است. آن‌ها از بدن خود رضایت ندارند و می‌خواهند آن را بهبود بخشند و هنگامی که این کار را انجام می‌دهند تصور بهتری از خود پیدا کرده و به نظرشان می‌رسد که از چشم دیگران نیز بهتر دیده می‌شوند. گرچه انتخاب این عمل جراحی می‌تواند از لحاظ عاطفی انتخاب سختی باشد. مطالعه‌ای نشان می‌دهد که خانم‌ها در سال پیش از انجام عمل پروتز سینه خود نگرانی بیشتری در مورد ظاهر خود داشته‌اند. آن‌ها همچنین نسبت به خانم‌هایی که این عمل را انجام نداده‌اند، زمان بیشتری را صرف روانپزشکی کرده‌اند.

 

 

breast implant

breast implant

 

بهتر است خانم‌هایی که انتظارات واقع‌بینانه‌ای ندارند عمل پروتز سینه را انجام ندهند. مثلاً کسانی که می‌خواهند با این عمل ازدواج خود را نجات دهند، یا کسانی که تغییرات عمده‌ای مانند طلاق یا مرگ در حال رخ دادن در زندگیشان است، بهتر است پروتز سینه را به تعویق بیاندازند. باید توجه داشت که این عمل زندگی شما را تغییر نمی‌دهد، و برایتان شغل و موقعیت اجتماعی جدید ایجاد نمی‌کند اما باعث می‌شود که احساس بهتری نسبت به خود داشته باشید.

تاریخچه

اولین عمل پروتز سینه در سال ۱۹۶۲ و توسط دو جراح پلاستیک پیشگام به نام‌های فرانک گرو و توماس کرونین انجام شد. این عمل پروتز سینه نقطه تحولی در جراحی پلاستیک بود و باعث شد تا پروتز به تدریج در تمامی کشورهای جهان رواج پیدا کرده و تبدیل به یکی از محبوب‌ترین عمل‌های جراحی زیبایی شود.

این مطلب را هم میتونی بخونی  همه راه های تعیین جنسیت

این رشد نجومی و محبوبیت روز افزون پروتز موجب شد تا هیئت مسئول در زمینه دستگاه‌های جراحی پلاستیک در FDA رسیدگی‌ها و بررسی‌های خود را در زمینه ایمنی و کارآمدی پروتز سینه افزایش دهد تا مطمئن شود که سلامت داوطلبان این عمل در خطر نمی‌افتد. نگاهی کوتاه به سه دهه گذشته نشان می‌دهد که جهت تنظیم مقررات برای پروتز اقداماتی جدی توسط FDA صورت گرفته است. دنبال کردن این دوره زمانی نشان می‌دهد که کنترل‌های زیادی صورت گرفته و دستورالعمل‌های سرسختانه‌ای برای پروتز سینه صادر شده تا ایمنی و سلامت کامل داوطلب تضمین شود. در حال حاضر نیز وقت و انرژی زیادی صرف تحقیقات در زمینه پروتز سینه می‌شود.

انواع پروتز سینه عبارتند از:

 پاستیلی
آب نمکی (سالین)
آب نمکی (سالین)
سالین ساختاری
سالین ساختاری
سیلیکونی
سیلیکونی
قطره اشکی
قطره اشکی
بافت‌دار
بافت‌دار

 

breast implant

breast implant

 

نحوه انجام عمل

طی عمل جراحی پروتز سینه دکتر ابتدا شما را تحت بیهوشی عمومی قرار داده و یا ناحیه تحت درمان را به صورت موضعی بی‌حس می‌کند تا در طول عمل دردی را حس نکنید. پس از آن دکتر برشی را در ناحیه‌ای که دید کمتری دارد ایجاد می‌کند تا اِسکار ناشی از عمل پنهان بماند. برش‌های متداول در این عمل شامل برش دور نوک پستان، برش زیر انحنای سینه و برش زیر بغل می‌باشد. سپس دکتر پروتز را بسته به نوع و سایز آن و ترجیح شما در زیر ماهیچه سینه یا زیر بافت سینه قرار می‌دهد و بعد زخم‌ها را بخیه و پانسمان می‌کند.

یک جراح خوب طوری زخم‌ها را بخیه می‌کند که اِسکار (اثر زخم) به حداقل برسد. به طور کلی عمل پروتز چیزی بین ۶۰ الی ۹۰ دقیقه طول می‌کشد. البته این زمان بسته به تکنیک‌های جراحی و در صورت انجام همزمان لیفت سینه می‌تواند طولانی‌تر شود. عمل بازسازی سینه که پس از ابتلا به سرطان سینه و عمل ماستکتومی انجام می‌شود عمیق‌تر است و دوره نقاهت آن طولانی‌تر می‌باشد.

انواع پروتز سینه از لحاظ فرم و شکل

پروتز سینه ده‌ها شکل و سایز مختلف دارند. برخی از آن‌ها حجیم و گرد هستند، برخی دیگر نیز شکل اشکی دارند. ارتفاع، عرض، برآمدگی و متریال پروتز  همگی بر روی نتایج نهایی تاثیر می‌گذارند. یک جراح پلاستیک معتبر می‌تواند به شما کمک کند تا پروتز سینه‌ای را انتخاب کنید که متناسب با نوع بدن و انتظاراتتان باشد. اگر به فکر انجام پروتز هستید باید توجه داشته باشید که سایز پروتز تنها عاملی نیست که باید مدنظر قرار دهید. ده‌ها پروتز مختلف با اَشکال مختلف وجود دارد، از پروتز پاستیلی (gummy bear) گرفته تا پروتز کلاسیک و گرد.

انواع سایز

برای آشنایی کامل‌تر با نکات انتخاب و انواع سایز پروتز سینه شما را به خواندن مقاله جامع راهنمای کامل سایزبندی پروتز سینه دعوت می‌کنیم.

کوچک

متوسط

متوسط

 بزرگ

خیلی بزرگ

 خیلی بزرگ

 

 

breast implant

breast implant

 

برداشتن پروتز

جراحی برداشت پروتز سینه یا اِکسپلنت عملی برای برداشتن ایمپلنت‌های قدیمی، آسیب‌دیده و نامطلوب است. این عملی متداول است و حدود ۲۰% از خانم‌هایی که پروتز را انجام داده‌اند بین ۸ الی ۱۰ سال آن‌ها را برمی‌دارند. برای برداشتن پروتز  و یا تعویض آن سناریوهای مختلفی وجود دارد. اگر نتایج حاصله از پروتز نامطلوب باشند یا اگر نتایج به دست آمده، در اثر پارگی و موج‌دار شدن ایمپلنت و یا آسیب‌های دیگر از بین بروند، استفاده از روش‌های غیرجراحی برای کسب نتایج مطلوب موثر نخواهد بود. در این موارد باید جراحی اصلاحی سینه و یا تعویض پروتز را انجام داد. آمار نشان می‌دهد که خانم‌ها با رده‌های سنی متفاوت تصمیم به انجام عمل اِکسپلنت می‌گیرند و دلایل و انگیزه‌هایشان نیز گوناگون و متنوع است. گزینه‌های مختلفی پیش روی خانم‌هایی است که می‌خواهند پروتز خود را بردارند.

این مطلب را هم میتونی بخونی  ترشحات سینه در زنان
برخی از این گزینه‌ها از این قرارند:

• برداشتن پروتز
• برداشتن  و کپسولکتومی (که با عنوان برداشتن en bloc نیزشناخته می‌شود)
• برداشتن و تعویض آن‌ها (کار گذاشتن ایمپلنت‌های جدید)
• برداشتن و انجام پیوند چربی و لیفت سینه

 

 

breast implant

breast implant

 

عوارض

• انقباض کپسولی: به بافت اِسکاری که اطراف پروتز شکل می‌گیرد کپسول می‌گویند. هنگامی که بافت اِسکار دور کسپول را می‌گیرد، سفت شده و تغییر شکل می‌دهد. به این عارضه انقباض کپسولی می‌گویند که موجب درد شدید سینه‌ها می‌گردد.

• بدشکلی سینه‌ها: این عارضه که با نام حباب دوگانه نیز شناخته می‌شود زمانی رخ میدهد که پروتز سینه در موقعیت بالای دیواره قفسه سینه قرار گرفته و بافت سینه در زیر آن قرار بگیرد.

• موج‌دار شدن پروتز سینه: نشانه این عارضه موج‌دار شدن سطح پروتز است و زمانی رخ می‌دهد که بافت روی پروتز به آن بچسبد. این مشکل معمولاً در قسمت جانبی و درونی سینه رخ می‌دهد.

• جابجایی پروتز سینه: این عارضه زمانی رخ می‌دهد که پروتز به سمت قسمت پایینی سینه حرکت کرده و فاصله میان نوک پستان و خط زیر سینه را زیاد کند.

• پاره شدن پروتز سینه: پاره شدن پروتز یعنی پوسته سیلیکونی پروتز پاره می‌شود. این عارضه هم در پروتزهای آب‌نمکی (سالین) و هم پروتزهای سیلیکونی رخ می‌دهد.

• سیماستیا: زمانی که یکی یا هر دوی پروتزها به قدری در خط وسط سینه به یکدیگر نزدیک می‌شوند که با یکدیگر برخورد می‌کنند به آن سیماستیا می‌گویند.

مزایا

طبق اظهارات انجمن جراحی پلاستیک آمریکا امروزه یا ایمپلنت سینه برترین عمل جراحی زیبایی به شمار می‌رود. در سال ۲۰۰۷ تعداد ۳۴۷٫۵۲۴ زن این عمل را انجام داده‌اند. این گامی عمده و مثبت برای اکثر خانم‌ها می‌باشد. مطالعات نشان می‌دهند که پروتز سینه اعتماد به نفس، زیبایی اندام و رضایت جنسی را افزایش می‌دهد. اما مطالعات همچنین به غربالگری دقیق توسط دکترها و آگاه شدن خانم‌ها پیش از انجام پروتز اشاره دارند.

خطر خودکشی در خانم‌هایی که مشکلات روحی و روانی دارند و یا به الکل معتاد هستند پس از انجام پروتز سینه افزایش می‌یابد. نیمی از افراد داوطلب انجام پروتز خانم‌هایی هستند که سینه‌هایشان هیچ‌گاه رشد کافی را نداشته است، به این عارضه میکروماستیا یا عدم رشد کافی سینه می‌گویند.در این حالت شکل سینه‌ها شبیه به سینه‌های پسران نابالغ می‌باشد. برخی خانم‌ها نیز دارای سینه‌های نامتقارن می‌باشند، یعنی سینه‌ها چه از لحاظ سایز و چه از لحاظ شکل با یکدیگر تفاوت دارند.

 

 

breast implant

breast implant

 

این مشکلی متداول در بین خانم‌هاست که باعث خجالت‌زدگی آن‌ها نیز می‌شود.  آن‌ها احساس می‌کنند که سینه‌هایی بدشکل دارند و فرم بدنشان طبیعی نیست. در واقع تصوری ناخوشایند که از بدن خود دارند که البته این موضوع ربطی به مشکل اعتماد به نفس ندارد.این خانم‌ها می‌خواهند که این قسمت از بدنشان طبیعی‌تر به نظر برسد و لباس بهتر بر تن‌شان بنشیند. خانم‌هایی که عمل پروتز را انجام داده‌اند اذعان دارند که پس از آن از بدن و اندامخود رضایت بیشتری داشته و اعتماد به نفس بالاتری پیدا کرده‌اند.

طول عمر

ایمپلنت‌های سینه به مرور زمان فرسوده می‌شوند اما از لحاظ تکنیکی زمانی که پروتز پاره شود دیگر منقضی شده است و باید تعویض گردند. انجمن جراحان پلاستیک آمریکا (ASPS) اذعان دارد که احتمال پاره شدن ایمپلنت در هر سالی که از عمل جراحی اولیه می‌گذرد ۱% افزایش می‌یابد. بنابراین پس از گذشت ۱۰ سال ۱۰ درصد احتمال پارگی آن وجود دارد و این احتمال کمی نیست. پس بهتر است که چند سال پس از عمل پروتزخود بررسی را جهت پارگی آن انجام دهید. بسیار مهم است که پیش از عمل پروتز  اطلاعات و آگاهی‌های لازم را در مورد این عمل به دست آورید.

برای آگاهی از رازهای زیبایی ، سلامتی و تناسب اندام روی این لینک کلیک کنید :

جدیدترین رژیم لاغری سریع شکم و پهلو برای کاهش وزن سریع

برجسته سازی لب ها با تزریق ژل در لب

برجسته سازی گونه ها با ترزیق چربی در گونه

از بین بردن چین و چروک صورت با تزریق بوتاکس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *