آموزشی, ناباروری, نوشته ها و مقالات زنان و زایمان

تکنیک هچینگ و بهبود لانه‌گزینی در روش لقاح خارج از رحم

تکنیک هچینگ و بهبود لانه‌گزینی در روش لقاح خارج از رحم

تکنیک هچینگ و بهبود لانه‌گزینی در روش لقاح خارج از رحم

ناموفق بودن لقاح خارج از رحم یا ivf می‌تواند مایوس‌کننده باشد که معمولاً به خاطر ناتوانی رویان در لانه‌گزینی رحم رخ می‌دهد. در مورد زنانی که حداقل یک دورۀ ناموفق ivf داشته‌اند، ممکن است متخصص باروری، انجام شیوۀ هچینگ (hatching) را برای کمک به لانه‌گزینی رویان پیشنهاد کند. در این مطلب می‌توانید با تکنیک هچینگ و بهبود لانه‌گزینی در روشivf آشنا شوید.

برای تجهیز کردن مطب مامایی و زنان و زایمان می توانید بر روی این لینک کلیک نمائید .

برای آگاهی بیشتر دربارۀ مطالب آموزشی ناباروری روی این لینک کلیک کنید .

برای مشاهدۀ محصولات و ورود به سایت اصلی گودبرگ، بر روی گروه پزشکی جوان کلیک کنید .

 

 

Improve implantation in the method of IVF

Improve implantation in the method of IVF

 

چگونگی انجام هچینگ

در روش درمان ivf، پس از بارور کردن تخمک در آزمایشگاه، تقسیم سلولی شروع می‌شود. در مراحل اولیۀ رشد، رویان توسط یک پوشش پروتئینی به نام زوناپلوسیدا احاطه شده است. رویان برای ادامۀ رشد و لانه‌گزینی در دیوارۀ رحم باید از پوشش پروتئینی زوناپلوسیدا خارج شود.

در یک باروری عادی، این لایه به کمک آنزیم‌هایی که از رویان و رحم ترشح می‌شود نازک و امکان چسبیدن جنین به دیوارۀ رحم فراهم می‌شود. در روش ivf، برخی از عوامل مانند سن مادر و سطح بالای fsh در خون مادر ممکن است مانع نازک شدن این پوسته شود و شانس لانه‌گزینی کاهش پیدا می‌کند.

این مطلب را هم میتونی بخونی  اتفاقات اواخر بارداری

تحقیقات دانشمندان در رابطه با ivf، نشان داده است که رویان‌هایی با پوستۀ زوناپلوسیدای نازک‌تر در لانه‌گزینی موفق‌تر بوده‌اند. به همین دلیل، متخصصان برای بهبود شانس لانه‌گزینی جنین در روش ivf، تکنیک جدیدی را برای نازک کردن مصنوعی این لایه ابداع کرده‌اند. هچینگ، یک روش آزمایشگاهی است که در آن متخصص رویان‌شناسی در زیر میکروسکوپ با استفاده از لیزر یا مواد شیمیایی، پوستۀ زوناپلوسیدای رویان را نازک می‌کند تا به لانه‌گزینی او در رحم بعد از انتقال کمک شود. عمل هچینگ معمولاً در روز چهارم رشد رویان انجام می‌شود که به طور متوسط به شش تا هشت سلول تقسیم شده است. انجام فرایند هچینگ در آزمایشگاه و پیش از انتقال جنین انجام می‌شود و نیازی به حضور مادر نیست.

موارد تجویز و میزان موفقیت هچینگ

تکنیک هچینگ می‌تواند به زوج‌هایی کمک کند که احتمال دارد رویان‌های آنها انرژی کافی برای پاره کردن پوسته و لانه‌گزینی را نداشته باشد.

تکنیک هچینگ معمولاً در شرایط زیر به زنان توصیه می‌شود:

*سن بالاتر از ۳۷ سال

*دو دورۀ ناموفق ivf یا بیشتر

*در موارد انتقال رویان منجمد

*پایین بودن کیفیت رویان و رشد آهسته و نامناسب بودن آن

 

Improve implantation in the method of IVF

Improve implantation in the method of IVF

 

این تکنیک در افرادی که دو دورۀ ناموفق ivf داشته‌اند باعث افزایش شانس موفقیت می‌شود. نتایج یک پژوهش نشان داده است که با انجام هچینگ در تمامی زنان شرکت‌کننده در این پژوهش، درصد چسبندگی رویان به دیوارۀ رحم، به خصوص در زنان بالای ۳۷ سال یا زنانی که سطح هورمون fsh آنها بیشتر از حد طبیعی بود، افزایش یافته است.

این مطلب را هم میتونی بخونی  علل مرگ جنین در رحم (مرده زایی)

از آنجا که تکنیک هچینگ یا لیزر هچینگ، یک روش مدرن و مشکل است، میزان موفقیت آن به تجربه و مهارت متخصص رویان‌شناسی ارتباط دارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود در صورت پیشنهاد پزشک برای هچینگ، در مورد میزان موفقیت و توانایی کلینیک از پزشک خود سؤال کنید.

برای آگاهی از رازهای زیبایی ، سلامتی و تناسب اندام روی این لینک کلیک کنید :

جدیدترین رژیم لاغری سریع شکم و پهلو برای کاهش وزن سریع

برجسته سازی لب ها با تزریق ژل در لب

برجسته سازی گونه ها با ترزیق چربی در گونه

از بین بردن چین و چروک صورت با تزریق بوتاکس

منبع : madarsho.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *