آموزشی, تغذیه

دستکاری رژیم غذایی

دستکاری رژیم غذایی

دستکاری رژیم غذایی

دستکاری رژیم وثبت نشانه های حساسیت روش تشخیص متداولتر برای تعیین حساسیت غذایی رژیم غذاییست.این روش تشخیصی ،اطلاعاتی در مورد تمام انواع حساسیت غذایی به  ما می دهد.چندین راهکار دراین مورد وجود دارد:یادداشت های روزانه رژیم :بیمار یا والدین او بایستی لیستی از تمام غذاهای مصرفی را تهییه نموده ونشانه های ناشی از مصرف انها را ثبت نماید .انجام این عمل ساده وارزان است ومی تواند برای چندین هفته در منزل انجام گیرد .

تاثیرپرهیز غذایی

یادداشت روزانه در معرض تورش نظرات فرد است واگر واکنش شدید باشد ،این روش مناسب نیست واگر عامل مسوول ایجاد حساسیت در چندین نوع غذا وجود داشته باشد ،تعبیر وتفسیر ان دشوار است.پرهیز موقتی یک یا تعدادی از غذاهای مشکوک به ایجاد حساسیت :مدت زمان پرهیز می تواند هر بار حدود یک هفته باشد .این یک کار ازمایی اشکار است و می تواند تحت تاثیر تورش نظرات فرد پرهیز کننده قرار گیرد ولی انجام این کار زحمت کمی دارد.

علت حذف غذاهای حساسیتی

اگر واکنش شدید باشد این روش مناسب نیست.رژیم حذفی و به دنبالش گنجاندن غذاها به صورت تک تک :به مدت دو تا سه هفته تمام انواع غذاهایی راکه معمولاموجب بروز واکنش های حساسیتی شوند از رژیم غذایی فرد حذف می شوند .سپس بعد از هر سه الی هفت روز یک نوع غذا به رژیم غذایی اضافه می شود .اگر حذف انواع رزیم غذایی طولانی مدت بوده ویا به خوبی کنترل نشود خطر کمبود تغذیه ای به دنبال خواهد داشت.

برای مشاهده ی سایر مقاله های مرتبط با تغذیه می توانید بر روی این لینک کلیک نمایید.

 

 

دستکاری رژیم غذایی

دستکاری رژیم غذایی

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *