آموزشی, زیبایی پوست, کاشت مژه

کاشت مژه

کاشت مژه

کاشت مژه طبیعی یکی از عمل های جراحی زیبایی است و عموام برای ترمیم مژه اشخاصی صورت می گیرد که به دلایلی مانند سوختگی، تصادف، ضربه و یا دیگر موارد مژه های خود را از دست داده اند و نیاز به ترمیم دارند.

در واقع کاشت مژه یکی از عمل های بسیار سخت و پیچیده است و فقط برای اشخاصی توصیه می شود که فاقد مژه بوده و داشتن چند مژه شکل ظاهری آنها را تغییر محسوسی می دهد و اغلب تقاضا جهت پیوند مژه با اهداف زیبایی و داشتن مژه های پرپشت تر از سوی بسیاری از متخصصان رد می شود (برخلاف عمل های زیبایی دیگری مانند کاشت مو و کاشت ابرو یا لیپوماتیک) ، زیرا این کار به هیچ وجه درست و منطقی نیست. اما ممکن است بسیاری از افراد به ویژه خانمها حتی با دیدن یک عکس کاشت مژه تمایل زیادی نسبت به این عمل نشان دهند. ناگفته نماند که به این عمل اکستنشن مژه هم گفته می شود.

برای خرید انواع دستگاه های زیبایی و ژل و بوتاکس می توانید بر روی این لینک کلیک نمائید .

عمل کاشت مژه:

چگونگی انجام این عمل نیز به این صورت است که از طریق پیوند موی زنده در ناحیه پلک توسط متخصص با استفاده از وسایل کاشت مژه صورت می گیرد که یکی از مهمترین آنها چسب کاشت مژه است. نکته مهم در اینجا این است که در پیوند مژه، موهای استفاده شده جهت این عمل، باید با مژه ها هماهنگی داشته باشند. در این جراحی ترمیمی کاشت شش تار مو در پلک می تواند کافی باشد تا اثری طبیعی را در ظاهر فرد بوجود آورد و مدت عمل از یک تا سه ساعت به طول می انجامد.

این مطلب را هم میتونی بخونی  لیفتینگ صورت با نخ چیست؟

البته در مواردی نیز بنا به تشخیص جراح ممکن است که کاشت مژه دو یا سه بار تکرار شود تا سرانجام در پایان نتیجه دلخواه به دست آید. این عمل، همانطور که اشاره شد، عملی تخصصی و تا حدودی پیچیده است که برای انجام آن نیاز به یک تیم کامل پزشکی شامل متخصص بی هوشی، چشم پزشک، متخصص جراحی و متخصص پوست وجود دارد. موهایی که در ناحیه مژه کاشته می شوند باید به شکل تار به تار و دانه به دانه از ناحیه ابرو یا بناگوش برداشته شده و با وسایلی بسیار ظریف در لبه پلک های بیمار بدقت کاشته شوند.

قیمت کاشت مژه:

یکی از موارد مهم از دید بسیاری از خانمها هزینه این عمل زیبایی است چرا که می خواهند در کنار کیفیت عملکرد پزشک جراح از مقدار پولی که می خواهند هزینه کنند نیز آگاه شوند. البته حق با آنهاست چون این مسئله اهمیت زیادی دارد. البته باید گفت که دو روش برای این گونه عمل ها وجود دارد:

کاشت مژه دائم و موقت که طبیعتا در نوع اول هزینه بیشتر می شود و زمان بیشتری هم برای آن در نظر گرفته می شود ولی در عوض اگر تیم جراحی کارشان را درست و دقیق انجام داده و پیش از عمل بررسی های کامل صورت گرفته باشد، نتایج کار رضایت بخش و قابل قبول خواهد بود.

Eyelashes

عوارض کاشت مژه:

شاید بسیاری از کسانی که به این عمل علاقه مند هستند، بخواهند که در خصوص عوارض بعد از این عمل بدانند. یکی از عوارض متداول بعد از عمل جراحی کاشت مژه، ایجاد خارش است و اگر بیمار احیانا محل پیوند را بخاراند، خطر کنده شدن مژه ها نیز وجود دارد. همچنین عفونت بعد از عمل یکی دیگر از عوارض این عمل است که در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، ممکن است فرد دچارش شود.

این مطلب را هم میتونی بخونی  رفع خشکی واژن با لیزر

همچنین این عمل بدلیل حساس بودن اش در همه مراکز و کلینیک ها قابل اجرا نیست. اگر عمل هایی مانند پیوند مژه در مراکز غیرحرفه ای و توسط اشخاص کم تجربه انجام شود، مشکلات دیگری مانند کبودی و تورم شدید در ناحیه عمل یا رشد غیرطبیعی مژه به داخل پلک را به وجود آورد. به دلیل مجاورت پلک ها با ناحیه چشم، در صورتی که عفونتی در پلک ها اتفاق بیافتاد، بیشترین آسیب متوجه قرنیه و لایه های داخلی چشم و پلک شده و در صورتی که عمل جراحی با دقت و تبحر کافی انجام نشود می تواند بسیار خطرناک باشد، حتی ممکن است به نابینایی آن فرد هم منجر شود. به همین دلیل کاملا ضروری است که برای انجام این عمل با اهداف زیبایی اقدامی صورت نگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *